god frukost!


jag är glad för jag behöver knappt ha plåster längre snart över brännsåret.skorpan har ramlat bort .så nu ska de väl bar blir ett er.så nu ska jag smyga i gång med att börja tränar igen.jag har ju i alla fall tidigare de senaset veckorna kunnat tagit promenader och jobbat men nu ska jag också börja träna mer på gymmet.

började igår då jag vart på mage och ryggpaset.det gick bra.det var skoj som valigt också.funderar på att försöka gå på ett till två pass iveckan på gymmet från och med näsat vecka om inte denna vecka vi får se .måste jo vila också.

dag har jag jobbat.och idag fick jag gå med vagn.eftersom de är ett gångdistrikt.kommer i väg typ tjugo minter senare idag för vi var tvunga att ha i luft i ett hjul.när de var klart så hoppade bromsen i på ett hjul så de lätt lite men så fick de var måste ju ut med tidningarana.trots att jag komm ut senare vart jag klart bara tio minter senare än imåndags .vilket jag är nöjd med.jag sprang i dag i alla trapporna som vanligt. var helt slut när jag kom bort till posten.kan säga de att när man väl hade sprunget i en trapp så var man svettig sen kom man ut då vart de kallt.som tur drog man på sig en jacka när man gick husen.var vid posten fem över halv sju,

på vägen hem ifrån posten gjorde jag emelie sällsap(en jobbkamrat) vi snackade om disrtikt och personer man brukar möta.

när jag kom hem vart de att ta en varm dush.en lång varm ducsh och efter de åt jag en efterlängtad frukost.frukosetn betsod av en kopp varmt jordgubbstea och en fil med bananer i:) mums. nu ska jag gå och lägga mig i någon timme sedan upp och börja ståda lite hem och diska lite .för vid tolv ska jag träffa jennifer och angelica och gå på stan en vända.sedan blir de att tvätta och städa.i kväll vet jag inte vad som händer vi får se.ha de bra!

min underbara vänn jennifer är jätte fin på denna bild:D<3


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bestrong

hej och välkommen till min blogg !:D här kan du läsa om mig och mitt liv!

RSS 2.0