V-ÅS!

idag har jag varit på kursen.vi kollade jag ab dela två.helt okey film i fakta men lite små dryg tycker jag.fick även skriva et brev till oss själva eller två kan man säga.sen vart de att gå och fika med lina,trevligt! gick till ett av stas mysigaste cafen:)
 
i eftermiddag blir de att chilla och vid tre åker jag med lousie,linnea och tobbe till v-ås.sak bli kul! kanske hittar något påi kea:)
 

SOLEN !

igår kväll vart de att kolla på sverigies mästerkock och äta chips och dricka coca cola,mys! pogrammet är både spännade och bra tycker jag.
 
imorse vaknade jag vid tjugo äver sju och märkte att solen skinner idag igen.igår vart de riktigt vår väder.ser ut som de kommer att fortsätta.vart en joggning tur nu på morgonen i det fina väder.älskar att ut och träna/motionera i solen.idag fick man verkligen vårkänslan när de gäller att springa på våren.okey förutom snön då.
 
nu ska jag göra mig i ordning till kursen .idag blir de att kolla på film i princip bara.slutar vid lunch men får se om vi ska jobba med kartläggningen något idag.annars blir de väl att kanske ta en fika på satn och gå till adf.sen hem och göra något .får se vad dagen har att bjuda på!

fin dag!

idag vart de ingen springtur på morgonen.men fick anstränga mig att försöka att skuta upp en pickup för de var så halt att fyrhjulsdriften inte ville gå igång.men till sist kom två och andra och hjälpte till att skjuta upp pikupen.den kom uoo tur de:)

på kursen idag gjorde vi kartläggning i våran uppdelade grpper.vi kom fram till alla sex företagen vi sak besöka och ahr redan bokat in någon.känns bra.idag har man även sorterat lite papper och ska snart ner på stan med jenka:D

ikväll blir de vä att simma eller något hoppas jag!

tisdag!

idag har jag varit på kursen lärde mig en massa bra information.vart att gå på stan med lina efter kursen :) hade kul!

senare var de att tvätta lite ringa abf med mera.nyss ätit jätte god mat som min egna kock har lagat!

jenka var förbi en vända oxå kul!åt lite godis och snackde och fixade:D ikväll blir de att chilla inget bad idag :)tänkte kolla på film istället!

morgon tur!

igår vart de att börja fixa här inför söndagen som sagt :) fick hjälp av jennifer och sabinna :) tusen tack!

jämställdeheten igår lärde man sig mkt av viktig fakta att kunna och att använda sig av.
på kvällen vart de i princip att bara chilla .jag letade lite jobb och sökte något gjorde jag också.

idag på morgonen har jag varit ute på en joggingtur i de fina väder!as skönt att solen sken och fåglar sjunger,älskar att våren är på ge!

nu ska jag fixa mig i ordning till kursen .ha det så bra så länge!

ny veckan!

idag är det måndagen och en ny vecka har börjat.idag blir de att gå på kursen och höra om jämställdhet.kan nog blibli intressant.

senare idag blir de att börja fixa inför söndagen samt åka till badhuset och simma med älsklng som de ser ut<3 kanske ska söka jobb oxå idag:)

myshelg!

i fredag hade vi föreläsning om hälsa hela dage på kursen.var jätte intressant.lärde mig mkt nytt om sömn.

på kvällen vart de att gå ut med arvid och angelica.vi träffade på massa trevligt folk.en rolig kväll!

igår vart de att ligga hemma i soffan halv dagen och kolla på film.åkte ner en vända till sala och träffade min saknade vän sussanne:Dpå kvällen vart de soffläge och film.

idag har man tvätta och resnat gadroben samt varit ute och sprunget.springturen gick okey och de var skönt.sen har man varit ner en vända till mörklinta.och nu myser man vid tv och kollar påtv och äter taco med älskling:) laddar om till en ny vecka med massor att göra !.D om en vecka fyller jag 20 år !

fin morgon!

nu på morgonen vaknade jag av att solen sken,underbart!härligt med fint väder men de är -10 grader.kan inte vintern försvinna

idag blir de att chilla och tvätta lite tror jag,simma ikväll tror jag oxå .vart inge igår så.men annars om man inte badar så bli de att träna på gymmet eller ut och jogga en vända.

stan!

idag på kursen fick vi skriva tre saker om oss själva.två skulle vara sanna och en skulle vara falsk.det var faktiskt jätte roligt::)

efter kursen gick jag med alica och lina till abf för att göra några äranden.

sen vart de att gå på stan och käka på pizzahuset på alicia.maten var jätte god:) åt en kebabsallad.det var jätte kul¨på stan.och jag har bestämt mig för att jag ska göra något åt mina naglar.men vi får se vad,alica insperade mig till att göra de:)

nu ikväll kanske de blir att bada.vi får se .ska strax diska lite annars blir de att söka något jobb och typ leta på papper.imorgon har man eget arbete under kursen.så blir att ta sovmorgon och ta en vända på gymmet imorgon tror jag:)

box mix!

nu på morgonen var jag till gymmet och var med på box mix passet.det var jätte roligt men jobbigt:D sak fortsätta gå på de på tisdagar om jag kan och har tid.skönt att ha tränat på morgonen.

efter gymmet var de att gå till biblan för att kolla på filmen jag ab som är e fyra delar.vi har sett första delen.det var faktiskt en bra film.fick en att inse att om man vill något så ska man göra de och så ska man ställa sig frågan varför ? göra? starta? sluta? exempel på frågor de snackade om i filmen,

nu är jag hemma en vända efter som vi har friskvård .vid elva blir de att bowla med gruppen ,ska bli kul!

sen blir de hem och fixa lite .och sen blir de fika på stan med två underbara vänner.sala en vända idag oxå!
ha det bra!

LYCKAD DAG!

ifredag gick jag ut med arvid,angelica och anton.hade as kul och träffade trevligt folk på krogen!men var full som ett as oxå,men så ska det vara ibland:D

på lördagen låg jag och kollade på film med älsklig hela dagen,mys!.D<3

på söndagen vart de att gymma :D sen vart de hem och diska och kolla på film:)

idag har jag börjat kursen unga till arbetet via arbetsförmedlingen.sak bli kul :D

var på gymmet idag:på morgonen,skönt!

idag ringde de och erbjöd extra jobb på ett ställe,ska bli kul! avslöjar mera om den näsat vecka!

idag har jag även träffat lousie.vi lagade tacos,mys,:D snackade och skratttade jätte mkt! tog några flum bilder::D
:

stallet!

har varit och ridit på yäntan .red barbacka,mys!

när jag kom hem tog jag en roastmackor och en kopp te,mums! snart blir de att diska och städa lite:D ikväll blir de krogen med älskling och bästa vännen!

frukost!

har precis vaknat men är jätte trött men ska tvätta om ett tag så.ska även starx äta frukost:D

senare idag blir de stallet med mamma och kanske någon av syskonen.ska rida yäntan.ska bli kul.ska även fixa lite hem idag eftersom jag inte hade tid eller ork igår,

ikväll blir de fest eller krogen.vi får se vilket.imorgon ska jag alla fall hitta på något med lousie och angelica,

myspys!

var en vända till stallet med mamma tidigare idag.red yäntan barbacka ,mys!
sen vart de ner på satn med charro och jenka en vända.
pizza på romma med charro och arvid,mys!nu mys vid tv!

GLAD ALLA HJÄRTANS DAG!

jag började min dag med att jobba på tidningarna.det gick jätte bra:D mamma är nog tacksam att jag hjälpte henne!
sen vart de hem och äta fruksot och sitta på facebook.sen skulle jag sova så då betsämde jag att när jag inte kunde sova med bara täcket så tog jag filten också.jag fryser så lätt efter tidningarna när jag har dusha,så de var varmt och skönt.
 
nu  vid tio ringde ida och väckte mig.så ska snart massa mig ner för trapporna för att slänga i en tvättmaskin.sen vid tolv ska jag ner på stan för att handla en alla hjärtans dag present till älskling,sen blir de hem och disak och städa av lite.
 
ikväll blir de käka pizza med älskling och charro.och sen skulle vi väl bada oxå.sen blir de bara att chilla tror jag.
 
jag tycker om alla hjärtan dag.det är en av de dagarna då man vissat varandra lite extra att man älskar varandra:D<3

längtar till sommaren!

gud vad jag längtar till i sommar:D sola,bada ,grilla ,kompsarna och roadtrips:D vill ha sommar nu är trött på vinter nu.
 
 

hemma!

nu har jag varit på lasarette med angelica.det vissade sig att hon bara hade ett virus i hlasen(en förkylning).det gick jätte fort på lasarette oxå.

efter de besöket åkte vi hem till angelica och hämtade arbestfkläder.sen vart de ner på satn och gymma.vart ett lagomt bra pass:D
sen gick vi och åt thai:) gott som bara den! nu ssak jag dusha sen börja städa lite hemma.

ändrade planer

läst nyss på min syrras blogg att börja hade fått kolik igår.stackarn!
och de blir inte gymmet nu.blir akuten eller vårdcntralen med min bäsat vän .sen blir de gym och hem och börja städa:) ha en bra dag!

dax för gym!

är ny vaken och sitter vid datorn och kollar runt.D
snart ska jag göra mig i ordning för att gå till gymmet,angelica och jag ska kötta igen:D

sen blir de hem och städa lite.imorgon lär jag åka ner till ösby en vända tror jag.

stallet gick bra igår.red ut isnö vädret med båda tcå.båda var lpigg och busiga.var skoj.funderar att fråga om jag får rida nån av dem på fredag:D

stan!

har nyligen kommit hem från stanvar på stan och fikade med min bäsat vän .trevligt :D vart att pröva lite kläder och att gå förbi coop för att prata med björn om referns och cv.gick bra så ska söka sommarjobb där!

tisdag!

vaknade vid tio satte mig och letade jobb som man kanske kan söka.men har inte hittat något än.sak fortsätta leta.och se om jag hittar något.

blir att at en fika med angelica om ett tag:)

kan säga att jag har träningsvärk idag.i magen det är kul attt ha träningsvärk tycker jag för då vet man att man gjort något bra:)imorgon blir de nya tag på gymmet med angelica:)

senare idag blir de satllet för att rida yäntan.sak bli kul:D

idag är de ju så kallade fetisdagen så i kväll ska jag äta semla med älskling har jag tänkt:)

gym!

har varit och gymmat med angelica på morgonen.kändes för jävla bra! nu väntas de attt bada och gymma 4 dagar i vecakn totalt:)sen kommer jag väl börja springa till våren också.känner mig pepp att börja träna mera ordenligt nu:)

senare idag blir de att åka till sala och träffa sussanne :D<3 ska bli kul!

söndag!

har nyligen varit och dömt match i kopparhallen.var tjejer född 99 ,jag dömde.det är kul och br att ha kommit igång med dömningen igen.

idag blir de fika med angelica,jennifer och simonje,sen blir de hem och börja städa och tvätta.sen blir de mys vid tv med älskling!

dömning!

idag har man sovit till tolv ,skönt!
sen vart de att kolla på karatefylla:D

på kvällen dömde jag match i hedemora.var kul.efter matchen vart de attt äta donken med älskling och min bästa vän angelica! var gott :)) HADE TREVLIGT !

nu blir de att dusha och ta en god cider:D<3
laddar om batterierna till imorgon match då i kopparhallen att döma:)

hade det jätte roligt i går kväll :) gott med pizza :) umgicks med underbart folk och drack och bra musik!

en bild på mig sen igår!

chilldricka

nu på kvällen har man käkt pizza med arvid,angelica och charro.det var gott.
sen nu dricker vi lungt och lyssnar på bra musik,älskar livet<3

jobbet

igår fixade jag stallet med johan och så red jag världens bästa yäntan:D det gick jätte bra.kan verkligen säga att jag fått tillbaka rid suget,
igår kväll åkte vi ner till angelica och vart bjudna på spagetti och köttfärsås.det var jäte gott.::) var jätte trevligt!

inatt imorse delade jag tidningar.de gick väl bra men det gick segt med alla de brev som skulle ut.sen så klart så ser man inte en barnvgn när man sak tända såjag drar upp en bit av nageln på tummen .först pumpade de mycket blod för att vara en nageln tyckte jag men sen så gick de över.jaja de var inte min morgon.sen vart de hem och sova någon timme.

snart ska jag tvätta .sen ner på stan för ät träffa ida !

mot angelica snart!

att rida yäntan gick bra igår.hon var jätte pigg men sånt är roligt!
på kvällen dömde vi match.matchen gick bar tycker jag:)
 
imorse jobbade jag med mamma och släppte ut hästarna.det gick också bra.sen vart de hem och sova skönt.strax blir de lunch .sen blir de att disak liet och städa i en hylla.städa gör man imorgon tror jag.sak åka ner en vända till angelica sen vid ett halv två tiden hade jag tänkt om de flytter på som de ska.
 
ikväll blir de att rida yäntan och att äta hios angelica:) sen blir de jobba imorgon bitti igen.imorgon är de fullrulle hela dagen nästan!

mot stallet!

nu kommer strax amanda och mamma och hämtar migoch då bär de av mot stallet.ska rida yäntan och sen även ut ocg gå med lovis eller bimm.

sen blir de hem till mamma och äta och dömma match i hedemora.är nervös.har inte dömt på snart två månader.men de kommer gå bra!sem blir de hem chilla!

ska jobba i natt också:) STALLET IMORGON OCKSÅ!

ha de bra!

CHILLKVÄLL!

idag kvart de att städa lite och lyssna på musik.samt plugga lite körkort :)
vart till ica och handla sen med älskling:D plockade uppp angelica okcså .har ätit hamburgare och pomfritt gott! och sen prövat de små coca-cola med 15 ml:9 nu blir de tv :)

snöig morgon!

har varit ute och delat tidningar med mamma nu på morgonen.) var tråkigt att dela dessa brev som skulle delas men men annars var de kul och gick bra.det var mysigt att vara ute i ett tyst och lungt avesta.sen var de mysigt för att de snöade hela morgon:D

efter vi hade delat klart åkte i och släppte ut hästarna.sen vart de hem dusha och äta frukost och sova till nu.var så skönt att ligga kvar i sängen!

nu på dagen blir de att städa lite och att börja plugga teoie för körkort:) om någon månad blir de att örja övningsköra.jag längtar !!nu ska jag se till att skaff körkort! ni får ha de bra så länge!
bjuder på denna söta bild på mig från dm i innebandy 2004:)

3 undrebara år!<3

 
 
 
 
 
 
Igår hade älskling och jag varit tillsammans i tre år .det har varit de tre bästa åren i hela mitt liv.jag älskar dig mer än allt i hela universum.du är min.du och jag för alltid:D<3
 
 
 
 
JAG FICK frukost på sängen oche en buket rosor,hur gulligt som helst! är världens lyckligaste tjej!
sen vart de att åka nerr till jensens och äta jätte god mat::D kan inte bli en bättre dag!
 

härlig låt!

utgång!

igår vart de att jobba på morgonen på tidningarna.var väl kul men kändes som de gick segt.efter jobbet vart de hem och sova:)

vid tio kom marina hit och vara social med mig:) vid elva kom lousie och angelica.vi snackade och hade trevligt-lousie färgade håret på mig.det var bra.

vid halv tre drog marina och jag och åt thai.det var riktigt gott.efter de så träffade vi lousie en snabbis utanför ica.sen vart de att umgås med angelica,

vart att fixa sig sen och börja glida ner mot sala för tjejkväll med sussane och cissi:D
sen drog vi fulla till krogen och dansade och hade oss.hade jätte roligt:D
p.s jag älskar min underbara pojkvän! jag älskar mina undrebara vänner! jag älskar min underbara familj!

bestrong

hej och välkommen till min blogg !:D här kan du läsa om mig och mitt liv!

RSS 2.0