innebandy!

idag har jag varit på praktiken.det gick bra som vanligt..idag har jag varit tött,seg och stressad.känns som det är mkt att tänka på men som tur har jag mina underbar vänner ,pojkvän och familj:)
efter jobbet vart de hem och chilla lite och äta.och så klar damsuga av här hemma.kollade på greys antatomy idag också.sedan vart de att gå till innebandy.träningen gick väl bra leller okey med tanke p¨å vart jag ligger i innebandyn nu.men jag har ju ganks ahöga krav på mig själv också så,träningen var rolig som vanligt. vi har sån jävla bra lag känsla ilaget:)

efter träningen hade vi samling..vi fick reda på att frida hade skickat i en numenering på en tävling på teamsportias hemsida om att vinna matchställ för 20 tusen på skoj.och det vissade sig att vara hon som vann så.det blir att gå och pröva käder någon kväll med bästa laget och sedan vara med i tidningen.säger bara tack frida och bra jobbat!

nu ska jag sova god natt:) ska drömma om min ängel som jag nyss pratde med<3

söndag!

idag vart det en vända till ica och elgiganten med pappa och syster jennifer.sedan vart de att gå och äta en sallad på coner.sedan vart de hem och fortsätat tvätta och bäddaa säng och umgås vi tv med jennifer och pappa.
om någon timme åker pappaa.hem men han kommer kanske upp på fredag igen .är kul att han hälsar på.
imorgon blir det praktik igen.kul.älskling åker imorgon bitti kommer bli jobbigt.imorgon blir de inneabndy också,

senare i kväll bli de att ha myskväll vid tv och äta gott med min underbara älskling<3

hallowenparty!

i går kom pappa på dagen.så han följde med hem.arvid och jag städade hela eftermiddagen.sedan vart de kina med pappa,arvid,jennifer ,amanda och emil.god mat och trevligt sällskap.

vid nio började folk komma hit.jennifer marina,,jennifer bååt ,ida och jocke kom hit.vi började med att dricka sedan vart de att börja sminka sig hallowen aktigt.vi sedan drog vi till krogen och firade båt.vi hade jätte roligt på krogen:) en toppen kväll´synd att inte arvid kunde föja med.men han skulle jaga idag så.

en bild på mig som ida tog.hon med flera tyckte jag såg läskig ut.

pizzahut!

igår var det att jobba kort dag.sedna vart de ner till sala och träffa min saknad susanne:9
när jag kom hem vid sex vart de att läsa tidning,söka jobb och äta mat.vid strax efter ätta gick jag till dhagen för att ha träning.sista träningen iför matchen i mål.träningen gick inge bra tycker jag själv men ska tänka positivt inför imorgon.när vi har mtachen.

idag har man varit på praktiken gick bra som vanligt.fick beröm av chefen denna vecka också.hur duktig man var med mera känns bra.

efter praktiken vart de hem och chilal och dusha och så vidare.vid dju åkte vi mot v-ås och plockad eupp bea på vägen.vi åkte till pizza hut och åt gud vad gott det är !! tycker stnd om bea och arvid som tillsammans lyckades äta mer en en och halv pizza tillsammans en stor pizza alltså.de har något ont i magen.stackars dem.sedan åkte vi hemåt efter de och så siter jag vid atorn nu och taggar till imorgon till matchen.älskling har åkt ner till mörklinta och sak jaga med daniel.själv ska jag snart sova.imorgon blir det fest här !!tagagd som faan till det!

målvaktsträining

träningen gick som den gick vissa saker gjorde man väl bra och andra kan man bli tusen gånger bättre på.det som var jätte bra var att fredrik hjälpte mig med tips hur jag skulle tänka och göra i vissa sitvationer.vilket hjälpte mig jätte mycket och det ska jag tänka på på träningen imorgon.

det som gick bar på träningen var när vi körde en spring övning som heter engelskmannen.men jag gans säga att det vart varmt med alal målvakts kläderna och kan säga att jag kan springa snabbare utan kan jag tro allla fall lite snabbare.jaja men nu har jag duha och varvat ner lite .varit fullfart hela dagen..imorgon blir det upptidigt!ha det bra hörs!

praktik,städa och träning!

idag har jag varit på praktiken .det är varit fullfart hela dagen lång.var typ på samam ställe som delina och ciss hela tiden.vi snackde och hade skoj.dagen gick fort och känner nu att jag är gansak trött så blir att chillla ett tag nu inna jag börjar att städa lite.

sen ikväll blir det innebandy träning kul.ska stå i mål gud vad kul är fett nervös.vi får se hur det går.sen blir det att prata med min saknad älskling också.

imorgon blir det jobb mellan 07.00- 11.00 menar praktik då.sedan blir det sala och träning:)

god natt!

pratat med älskling:) han mår bar och jobbar för fulla bullar.jag saknar honom så himla mkt och längtar tills på torsdag kväll då hann kommer hem:) nu ska jag gå och sova har lungtnat ner mig helt nu och känner att jag behöver sova:) så imorgon blir det praktik som vanligt och sedan hem och stäa och börja plugga körtkort.hade ingen engergi tilld e i kväll men imorgonen kortstund i alla fall msåt städa också.skanr min susanne som jag också vill träffa .som det ser ut ska vi ses på torsdag!:D<3 och så ville marina träffas.

lungt igen!

var på funktionell träning i kväll.det okey.var bra musik och man var sjukt taggad.ska gå näsat tisdag:)
när jag kom hem satt jag mig vid datorn.skulle sätta igång och plugga körkort men så blev det inte.för fick ett samtal av mamma att hästarna var borta och de blev det att läggz ut på facebook.och börja skjus.så snäll som ida och frida var så kom de och hämtade mig och så skulle vi bar åka och tanka .och då får vi ett samtal av mamma hästrna hittade .gud så skönt att höra.tur att såna som ida och frida finns.ska träffa ida någon dag sen .gud jag är så takcksam.finns så underbar människor!!

nu blir de att dusha och sedan plugag lite och prata med min underbar älskliing<3

promenad med jennifer!

idag vart det en lång dag på praktiken men roliigt var de för det är en till praktikant där nu,.hon går i ett på handelprogrammet här i stan .gud jag kommer inte ihåg vad hon heter nu för de.hon är jätte snäll och trevlig person.vi fick mycket gjort men dagen gick längsamt.
efter praktiken tog jag en promenad med jennifer i det fina vädret när solen skinner.snackade och ahde roligt.har saknat henen så himla mkt.

nu när jag kom hem åpt jag plättar var hur gått som helst.sen siter jag vid datorn och vilar lite.blir att gå och träna sen på gymmet en vända .sedan hem och träna körkort.eller plugga körkort säger man,

myskväll!

idag har jag vartit på praktiken som vanligt .det gick okey.vart lite saker som uppstod men man ska ju lära sig av sina problem så.kom även överens med arf och björn att bra ha 32 h timmars praktik i veckan och 8h till jobbsöning.skönt torsdagar jobbar jag 7-11.
efter jobbet träfafde jag angelica vi köpte med oss godis fråna ffären .sedan vart de att äta thai.sedan hem och titta på tårkar inga tårar utan hanskar.bra men hemskt tror jag att det kommer bli..

sedan vart de att gå på innebnadyträningen.den gick okey också.på onsdag och tordag sak jag stå i mål för att sak stå på mtachen på lördag.är tagagd och nervös kan jag säga.

efetr träningen vartd e hem och dusha och snacka med angelica och kolla på film på nian med godis,mys på högnivå.snart är filmen snart oh vi ska sova :)

2 matcher!:)

idag vart dett att äta rostade mackor med älskling till frukost.gott som bra den.efter de så kom amnada och emil och hämtade mig.
vi åkte till hedemora för att dömma.

mtacherna gick bra och döma .mycket mål att blåsa bra.första matchen vann hedemora med 17-2.och den andra mtachen vann insjön med 22-0 tror jag.annrs hede de inte så jätte mkt.

efetr mtachen vartd e hem och chilla har börjat skrivit en personligt brev till ett jobb jag har tänkt köpa.och så har jag varit och köpt rahi för jag behövde äta lunch kände jag.var riktigt gått.snart ska jag fortsätat på de personliga brevet och sedan blir de att åka och handla med älskling och hjälpa han att packa inför imorfon när han åker till furedal igen och jobbar.imorgon blir det praktik igen och innebandyträning.

jag är trött idag så de blir väl att degga och ha en hemma kväll med min älskling hörs hej!

dömning!

idag vaknade jag vid halv tio och åkte med amanda och älskling för att dömma en innebandy match.matchen var mellan hedemora och falun flickor föda 97.var en rolig mtach att döma .vart som mest spännade sista minuten när jag dömde 3-3 till hedemora.då vart de slag ,puttar och en massa .men kul var dte och det slutade 3-3.mtachen gick okey att döma.nya tag till imorgon då de blir två matcher att döma.

efter mtachen vart de donken.sjukt gott.har inte ätit där på hevigheter.sedan rullade hem lämna av amanda .och sedan vart de att städ alite i boden i byn.

nu sitter jag och älskling och bäntar på salalden som kom precis trro jag.nu ska jag äta sen blir det att tvätta imkväll för att de fanns ingen tid imorgon:) hörs !

älskade fredag!

igår kväll jo älsklingen och hämtade mig efter innebandyträningen:) träningen gick bra och mindre bra.men det är bara att ta nya tag på måndag.skönt att älskling är hemma igen:)

på morgen när jag skulle gå till praktiken kände jag hur trött jag är nu efter all denna veckas jobb och träningar.men men när jag kom fram till praktiken var jag glad och trevlig som vanligt,var full fart hela dagen idag.massor att göra plocka upp massa varor och fronta.möte som vanligt en massa trevliga kunder.var jätte mkt folk på affären idag vilket gjorde de extra roligt.fick hör av chefen björn att jag var jätte duktig och jobbad epå jätte bra skönt och höra så där innan man går hem för helg.samam sak sa roger.känns toppen vill jag säga.gjorde min kvälll till toppen fick ännu mera leende på läpparna.fortsätta i samam riktning nästa vecka.

efter jobbet kom älskling och hämtade mig vi åkte till karlbo och köpte pizza .och åkte hem och frossade och kollade på greys .sedan har vi bara chilla vid tv.så kommer de bli restn av kvällen .och äta chips och dricka cola.sen sova ordentligt inför imorgon.då blir de att dömma en match i hedemora med syrran:)

slänger upp en bild från förra hårets sködarfest:D VISAR HUR GLAD JAG Ä RNÄR DET BLIR SOM JAG HAR TÄNKT!

innebandyträning!

nu på kvällen har jagsnackat med två av mina närmaste vänner alltid roligt att prata när man inte kan eller inte hinner ses:) vart även att laga ravioli till mat.var sjukt gott måste jag säag .jag lyckdes laga mat.sedan så har jag diskat lite och plockat lite.jag ser inte fram emot att gå i spöregn hela vägen till dommarhagen snart för att lira lite innabndy .ska bli fett kul och träna innebandy.sen ska man antaligen gå hem i detta fina väder.om inte älsklingen hinner hem till tio.annras kommer han lagomt hem till när jag ska gå och sova.nu sk jag byta om och rör mig till träningen hörs ha det bra:)

fortsätter med praktik!

älskar min hår färg som jag hade här:)
idag gick det bra på praktiken som vanligt,visst de gick inte så bra med en grej men man ska lära sig av sina misstag.jag har fattat ett nytt beslut .jag ringde arbetförmedlingen och sa tt jag inte är intresserad av utbildningen.jag tog en tanke ställare till idag och kände att jag vill vara kvar på coop.jag stor trivs både med personal,kunder och uppgifter .chefen vill jätte gärna ha kvar mig så känns jätte bra.nu är jag hundra procent nöjd med mitt val:)

idag på min lunch vart de att gå till bullens cafe och äta en bagett med sanne.snackade och hand de trevligt som vanligt,:=)

just nu sitter jag hemma och samlar krafter.ksna säga att jag är ganska trött så villar lite så jag kan ta en rycl med städningen lite idag.har ätit några riesen och drukit en capri-onne safari frut så himla god.och de hade 4 för 10 så köpte hem fyra.taggar även inför kvällens innebandyträning!

innebandyträning!

bjuder på denna vakra bild.haha nejdå  skrattar alltid lika mkt åt den ! den är klockren!
kommer nyss ut i från dushen.skönt att ta en dush när man ha fått kommit hem och vravat ner lite efter träning.innbandy träningen var jätte rolig.och den gick helt okey tycker jag..känns så bra och ha börjat i ge och nu ska jag verkligen satsa.är innebandyträning imorgon också.ska bli skit kul..ser fram emot den :) då blir de mkt teknink övningar om jag har fattat rätt.bra för min del jag behöver träna upp ,in teknik så de är bra.idag vart de övningar som kräver konditionoch fys.vi är inte så jätte många så man får springa extra mkt.alltid lite kul att springa mer.

pratade med älskling inna träningen.han kommer hem imorgon kväll.och gissa om jag är glad för de de är jag.jag är överlycklig då har jag något att tänka på hela dagen i morgon och vra på jätte glatt humör.är ju bra när man har praktik i en affär.nej gå och lägga sig kanske så man får sova lite ordentligt innan praktiken,näst sista dagen så måste göra bra ifrån mig;)ha det bra!

soppa!

jag måst bara säga att äta mexican soppa är så sjuk gott.det är min älsklings soppa.god var gott dte var och äta.har inte aätit soppa på jätte länge.känns som jag nästan är nyttig idag.till lunch vart de en sallad på corner och nu vart de soppa,jaja.har även läst läxan till innebandyn nu.tider bar flyger i väg bar 1,5 timme kvar till teorin börjar.och två timmar kvar till träningar.börja tagga!

serviceutbildning:D

idag var tredje dagen på praktiken .det flöt på bra idag.och kände att jag kunde butiken bättre när jag hjälpte kunderna idag en första dagen..idag fick jag beröm av mejeriansvarig för att jag hade varit jätte duktig i går när jag vart lämnad själv och hade enget ansvar för mejerit .så det känndes jätte bra.hade sakeran att göra hela tiden så dagen bara sprang bort.
 
efter jobbet vart de till ica och handla mat.idag vart de soppa och en bagette.när jag kom hem snackade jag med bäsat susanne i telefonen.behövde råd om jag skulle fortsätta praktiken eller att börja en serviceutbildning på måndag och jag kan säga att jag betsämde mig för serviceutbildningen.det var så att de ringde från arbetsföremdelingen och ville ha ett svar idagoch det fick det.men kan säga tt jag har ringit en massa folk den senaste timmen innan jag fattade beslutet.ringde även björn som är chef där jag har praktik.men nu är det bestämt jag börjar serviceutbildningen på måndag.känner mig nöjd med mitt beslut.men sen så ska ag ju söka jobb under tiden.så nästa vecka börjar de med plugg igen:)
 
nu ska jag vänta på att min soppa saka svalna lite sedan blir de att äta och sedan blir det lite plock hemma.och sen ska jag dra i väg och träna innebandy.juste de jag måste läsa läxa på innebandy.får gör det nu då.sen innan eller efter träningen blir det att prat med älskling,gud vad jag saknar honom!!<3

anfra dagen på praktiken:)!

idag gick jag upp 03 00 för att jobba med mamma på hennes distrikt .och det gick bra.efetr de vart de till stallet och ta ut hästarna. sedan hem dusha,sova 40 minuter och äta frukost.

07.45.gick till praktiken då och började dagen.idag vart de också att plocka i butken .till lunch åt jag en kyckling paj.den var jätte god.
dagen har gått bra tycker jag.fick beräöm idag igwn.de bjöd på tårta idag för att en tjej på jobbet varyt utsedd till bäsat medarbetare inom coop i sverige.men jag åt ingen ingen god tårta tycker jag.

efter jobbet träffade jag angelica och just nu sitter vi hemma hos mig och snackar och chillar,vi funderar på vad vi ska äta. ska även diska i kväll och prata med min underbar älskling:)längtar!

idag får snyggingen angelica var modell!

praktiken!

idag hade jag min första praktik dag på coop extra avesta.idag fick jag plocka varor hela dagen med en massa olika folk.min handledare idag fick var lars.han berättade lite kort om vart man börjad och så,detta var ett nytt ställe för mig att ha praktik på .men jag tyckte jag klarade de bra.och jag har fått beröm idag också .vilket jag tar jätte postiviv ställing till.hade jätte roligt hela dagen och fanns saker att göra hela tiden också.fick sluta tidigare idag skönt.var skönt att få komma hem och sätta sig ner :)

jag satt bar ner på lunchen när jag åt så klart.men på lunchen träffade jag sanne en vända.var skönt att träffa en bra vän och berätta hur de hade gott och snacka med tror attt de är bra att komme bort i från arbetet ett tag också,

nu har jag chilla och ätit mat.samlar engeri till att orka med träningsmatchen mot p99 med mitt nya lag.första träningen med dem ska bli as roligt.och så ska man ju göra comeback.nu taggar jag till 1000-vi ska vinna:)
'
när ja kommer hem blir de en dush och prata med älskling sedan sova.ska jobba med mamma i natt och sedan till praktiken.hörs ! ha det bar så länge!

börjar praktiken idag!:)

imorse vart de att ligga kvar i sängen och bli omhållen av min underbar älskling
idag börjar jag praktiken på coop extra avesta.är jätte nervös inför att komma dit.men jag är också jätte taggad.detta är inte min branch alls.har aldrig prövat på detta jobb förut.så vi får väl se hur de går.alltid kul att pröva på något nytt.sak strax äta frukost och göra mig klarför att gå.börjar ju åtta.

efter jobbet blir de hem och äta och ladda nya batterin .för ikväll blir de träningsmatch med de nya laget.jag gör comeback i krylbo dam lag.)taggad till 1000:)

på min lunch tänkte jag träffa sanne ett tag.och ikväll efter träningen ska jag täffa angelica:)ha det bra!

chill dag!

börja dagen med att ligga kvar i sängen och bar chilla med älskling:)<3
vid elva åkte jag ner till mamma för att hjälpa dem att flytta de sista .de gick som det gick.men jag har börjat ialla fall fortsätter på tisdag kväll.
vid ett gick jag upp på stan för att träffa sanne:) vi tog en fika och snackade lite .jag tog en ost och skin sallad den var jätte god..
vid två gick jag in en vänd apå coop för att handla lite så man kan fixa lite hemma i veckan.

just nu chillar jag vid datorn och värmer mig var ganska kallt och stå på vinden och fixa ett tag.jag längtar tills älsklingen kommer hem sen så vi kan äta god mat och bar chilla tillsammans.höstmys vid tv och god mat är fina grejer.
ser framåt att börja praktisera imorgon gjorde inte de först men jag får tänka att jag får pröva på en ny branch och jag gillar ju nya utmaningar så,

en dag då de regnar slänger jag upp en bild när solen skinner och man satt och stekte:D
HHI

dömta match!:)

igår vart det bara och var hemma och chilla på kvällen .det var skönt och bar var hemma också.var att äta pizza med älskling vid tv,mys.
 
idag har jag varit till hedemora och dömt match.det gick bra och det var roligt som vanligt.var bara jätte nervös bara.amanda hade lite kul åt när jag vikade in domar kollegan en gång.ska dit och döma nästa helg också.
 
sedan efetr matchen vart de att åka till mamma och dem och äta och sancka .hade jätte roligt.älskling kom och åt senare också.sedan så åkte vi hem.och nu sitter vi hemma idag blir de också att bara chilla.imorgon blir de att hjälpa mamma och flytta det sista.och mysa med älskling imorgon kväll innan han åker bort i veckan och jobbar.

:D


älskar denna bild.) alina tog den för snart 2 år och några månder sen.9

sala!

nu på morgonen har jag suttit undre täckt och försökt att värma mig och så har jag kollat runt på datorn på facebook.och så har jag kontakta förbundet om att byta domare förat matchen imorgon de gick bra.tur de men tror de gick så bra för jag ska byta med min syster amanda så.snart blir de väl att diska eller att plocka vi får se vilket.
om en och halv timme börjar jag resan mot sala för att träffa min saknad susanne:D<3blir att umgås med henne och ha de så roligt som vi alltid har de.vi har såmkt att prata om.älsklingen är så underbar att han kommer och hämtar mig efter beskitningen av bilen:9 sen ikväll blir de väl mys vid tv med älsklingen<3 blir ingen utgång tror jag om jag inte är nykter och går hem tidigt.vill ju vra utvilad till mtachen imorgon.tagga som faan!!

mycket fattade beslut!

igår kväll åt jag hos mamma och johan.hade roligt och trevligt som vanligt:)
vi diskuterade lita om på lördag och lägre fram denna säsong.och då kanske ni undrar vad menar ho nu.ju det ska jag örjat för er jag har börjat spelat för krylbo ais.och inte sala.allt kommer på så mycket lättare då specilt när jag ska börja praktiken på måndag och jobba lite och söka jobb och så vidare.
jag ser grymt fram emot att börja spela jag börja träna med dem nästa vecka regelbundet men det är inte de första jag ska göra om vi säger så här om förbundet låter amanda ta min match imorgon så ska jag stå i mål på typ en av de första riktiga matcherna i år eller om de till och med är de första.har bar stått några gånger förut så vi får väl se hur de går.önsak mig lycka till.

nu på morgonen har jag jobbat på tidningaran.det var spridning.de tog sin tid dena gång sprang jag inte igenom distriktet utan jag gick i rask takt.var klart tio i ätta kan säga de att jag var ganska kall.de var kallt ute. i trapperna vart man svettig emdans när man kom utv vart man kall de vart att ta en varm dush när jag kom hem ska jag säga .efetr de ät jag min fruksot som idag betsod av youhrt i stället för fil med bannarena och så en gått kopp te.just nu sitter jag under täcket och värmer mig.

just de igår ringde kusken mig men min telefon dappade så jag fick ringa upp han och så sa han jag ringer dig senare.sedan så hade han ringt till mammas mobil och då sa han till henne att han skulle ringa till mig om max en halv timme.just de de var från hennes telefon jag ringde upp han.men ialla fall han svarade inte när jag ringde igår.när jag hörde nått ifrån han var nu att han hade fått annan hjälp var inte så roligt att höra men men..jag jobbar lite i alla fall och ska börja praktiken om några dagar så.man har något att göra..
som de ser ut senare idag ska jag träffa bästa susanne:) och städa i hallen och diska innan jag åker och ringa två viktiga samtal,
en bild på susanne och mig sedan i vintras.) snacka om att vi hade mkt hårspray.i håret.

varit på stan med amanda!:D

gick på möte vid ett om information om serviceutbildningen.det var intressant.och de gick bra.
vid tvåträffade jag bästa syster amnada .vi gick runt på satn och kollade lita.efter ett tag gick vi och fikade på ett mysigt cafe.sedan vart de en vända till på stan.vi snackade och hade kul.
just nu sitter vi hemma hos mig och väntar på att johan ska hämta oss.har även hunnit hängt tvätt och satt igång en maski.blir att åka upp till mamma och dem och ät och snacka om jobbet.sedsan hem och städa lite.är nervös inför när travtränaren ska ringa kan jag säga.men det ska nog gå bra.imorgon blir de jobba på tidningaran.ser faktiskt inte fram emot de men men det är pengar.
skriver sen hur de gick!
en bild på bästa syrran:9<3

toppen morgon!

började morgonen med upp brevid min underbar älskling och pussa han hejdå inna han skulle åka till älgjakten.sen tänkte fört gå upp då men bestämde mig för att sätta klockan på nio och det gjorde jag.

när larmet ringde trök jag av de och såg att jag hade fått ett sms så jag tänkte vem messar denna tid.kanske är älskling som säger att de har skjuttit en helg men så var det inte. nej det vra ett meedlande från en kusk i mörklinta som villa ha hjälp att träna sina hästar tre dagar i veckan till att börja med.jag vart så glad så jag typ hoppade runt och skrev till många av mina vänner och familje medlemar.han skrev i messet att vi skulle höras emot kväll för at prata mera.hoppas verkligen på detta jobb det är ju de jag vill hålla på med.och att de var just imörklinta av alla ställerna.jag är överspidad och kommer vara de hela dagen.jag är så glad och d eär flera i min närhet som är glad för min skull.skriver sen hur det gick!

när jag hade landat lite åt jag samma goda frukost som igår.vid tio tiden träffade jag angelica och vi gick på en promenad och snackade.skön start på dag:) var skönta tyt få komma ut och röra på sig :9 var en trevlig promenad!:D

när jag kom hem vart de en varm dush och en skinka macka och tea.japp som sagt jag är tea beronde när jag inte dricker cola.skoja är beronde i båda två.har klart mig utan cola sedan i lördags fram steg igen.får se hur länge de håller inna man ramlar in i en sån fas igen.snart ska jag i väg på ett möte.efter de blir de att ta en fika med sanne :) sedan blir de hem och ta ett av de sista rummen och stor städa och så ska jag tvätta vid fyra.sen i kväll blir de mys med älskling.och god mat ska jag ha också:)

min älskade zellomanne får var modell för att vissa att jag vill jobba med hästar och älskar dem:)

träffat två av de bästa!:D<3

idag har jag spenderat några timmar med två av de bästa människorna som finns. och det är jennifer och angelicia.)<3
vi gick på stan och kollade runt.hittade värsta söta bh setten.sjukt söta var dem.kunde inte köpa något för de fanns tyvär inte i min storlek.sedan vart de att ta en fika och snacka gamla minen gjorde vi och skrattde och hade de roligts om vi alltid har haft i all år vi känt varandra:D<3

efter jag sagt hejdå till tjejrna gick jag ner på intersport för att kolla på träningskläder.och du möta jag alina så vi pratade lite.var kul att träffa henne:)<3

när jag kom hem vart de att kolla runt efter lite jobb.har sökt ett på max i falun.får se hur det går.snart ska jag börja städa .hihi det fick vänta till sist idag tog de roliga först.får se vads om händre när jag har städat klart.söka mera jobb kanske.eller bar chilla med min underbara älskling.
imorgon ser de ut att bli promendad med angelica ,städa och möte och ta en fika med sanne.får se vads som händer.ha de bra!

en bild på mig för några år sedan:)

god frukost!


jag är glad för jag behöver knappt ha plåster längre snart över brännsåret.skorpan har ramlat bort .så nu ska de väl bar blir ett er.så nu ska jag smyga i gång med att börja tränar igen.jag har ju i alla fall tidigare de senaset veckorna kunnat tagit promenader och jobbat men nu ska jag också börja träna mer på gymmet.

började igår då jag vart på mage och ryggpaset.det gick bra.det var skoj som valigt också.funderar på att försöka gå på ett till två pass iveckan på gymmet från och med näsat vecka om inte denna vecka vi får se .måste jo vila också.

dag har jag jobbat.och idag fick jag gå med vagn.eftersom de är ett gångdistrikt.kommer i väg typ tjugo minter senare idag för vi var tvunga att ha i luft i ett hjul.när de var klart så hoppade bromsen i på ett hjul så de lätt lite men så fick de var måste ju ut med tidningarana.trots att jag komm ut senare vart jag klart bara tio minter senare än imåndags .vilket jag är nöjd med.jag sprang i dag i alla trapporna som vanligt. var helt slut när jag kom bort till posten.kan säga de att när man väl hade sprunget i en trapp så var man svettig sen kom man ut då vart de kallt.som tur drog man på sig en jacka när man gick husen.var vid posten fem över halv sju,

på vägen hem ifrån posten gjorde jag emelie sällsap(en jobbkamrat) vi snackade om disrtikt och personer man brukar möta.

när jag kom hem vart de att ta en varm dush.en lång varm ducsh och efter de åt jag en efterlängtad frukost.frukosetn betsod av en kopp varmt jordgubbstea och en fil med bananer i:) mums. nu ska jag gå och lägga mig i någon timme sedan upp och börja ståda lite hem och diska lite .för vid tolv ska jag träffa jennifer och angelica och gå på stan en vända.sedan blir de att tvätta och städa.i kväll vet jag inte vad som händer vi får se.ha de bra!

min underbara vänn jennifer är jätte fin på denna bild:D<3

mage och ryggpass

älsklimg kom och hämtade mi för ett tag sedan vi åkte och handlade och så.nu sitter vi och deggar vid tv.snart blir d etat byta om och gå till gymmet för att köra ett mag och ryggpass skönt.:)

han dans är grym:)

 

träffat angelicia!

idag har jag varit på stan med angelica .vart att ta en fika på mysiga cafe bullen.vi snackade och hade trevligt som alltid.sedan vart de att gå på stan en vända för att lätta på något snyggt till angelicia.och det gjorde vi också.jag älskar dig vännen .)tack för att du finns!

efter angelica åkte hem gick jag och köpte te och popcorn.och så vart de en päron dricka som jag drack när jag kom hem.just nu sitetr jag och funderar på om jag ska ut och gå leller gymma eller ut och springa.vi får se vad de blir.ska även börja städa i ett annat rum idag så.
 
en gammal bild sen niian på angelica:D<3 SNYGGINGEN SJÄLV!<3

min mogon!

idag gick jag upp en vända för att hjälpa älskling att packa till älgkakten som han skulle iväg.efter de vart de att gå åch lägga sig igen.kan säga att idag var de en sån dag när jag bara ville ligga kvar i sängen hela dagen .men så tänkte jag jag mpst gå upp.och de gjorde jag.

när jag gick upp så var jag jätte trött om måde inte så bra känner tat jag har mkt att tänka på så de morgon vände och vart mindre bra.men så skrev ja med min underbar älskling .och ha sa knäpp på en roligt film.ja tänkte kolla på kartefylle ett pogram mne jag kollade på extra klippen i stället.de var jätte roliga.jag skrattade och vart på bättre humör.inte nog med de så ringde jag min underbar vän angelica och vi sak ses för att gå en vända på stan idag.vad glad jag vart.

vart ingen promenad på morgonen jennifer skulle till skolan.blir motion någon gång undre dagen ialla fall.nus ka jag göra mig i rordning:)

fikade med en underbar vän!:<3

idag vart de ner på stan och träffa sanne:) vi gick till de nya cafet i stan och fikade .mysigt cafe och bra priser.kan säga att deras bagetter är jätte goda.sedan vart de att ta en vända på stan också.jag prövad epå något nytt idag.och det var att gå in på två butiker och fråga om de bhöver folk.på båda tällerna bad de mig återkomma senare i veckan.hoppas de går bra! sedan vartd efter de vart de att gå hem tillsanne en vända.
 
när jag kom hem latade jag mig.efter någon time gick  och diskade,städade köket.och sedan skulle man äta också.efetrsom jag är lat när de gäller tat laga mat så lagade jag nudlar och hamburgare.,åste bli bättre på att laga mat.sedan har jag bara lata mig mera.vänner in älsklingen också han har jagat hela dagen.
 
senare ikväll blir de att dusha och kolla tv.sedan kansek plocka lite söka något jobb.imorgon sk ajag gå upp tidigt och äta frukost innan jag ska gå ut på en promenad med jennifer vid dalahästens spår.sedan blir de en vända till sala också,

tidningarna!

igår somade jag vid halv nio tiden .de var skönt att soa sex timmar innan jobbet kan jag lova.jahgär inte van vid det men de gjorde så att amn inte kände sig så trött som man brukar kunna göra under jobbet gå.

idag delade jag på lika långtid som i fredags.och förra onsdagen delade jag på 1,15 minter längre tid och di gick jag nästa hela disrtiktwt i trapporna medans de två senaset gångerna har jag sprunget.hih lkänner mig duktig!

var skönt att komma hem när man hade jobbat och sprunget i trappor så att svetten bar ran.så de var skönt att ta sig en varm dusha och sedan äta en stadig frukost i lung och ro inte ha bråttom någonstans .sja varva ner lite till sedan blir de sova ett tag sedan upp och fixa lite och fixa mig sedan iväg och träffa sane:)
:)

promenad med jennifer:D<3

idag har jag varit ner och kolla på när laget spelade match:) de vann med 5-4-bra jobbat tjejer::)

sedan vart de att handla och hem en vända.sedan i väg och träffa angelica ett tag.de var trevligt och rolit:)

sedan vart de hem och laga mat och äta.vid sex tog jag och jennifer en promenad.de var uppfriskade och skönt.vi snackade och hade roligt som vanligt!:D
ikväll blir de att ta en fika och tjocka lite och sova lite innan jobbet imorgon:) ha det bra !

färgat håret

dag vart de att gå en power wlk runda i det fina vädret och det var skönt.efter de vart de att gå till intersport och köpa underställ åt älskling.fick då höra tt jag såg ut att var sexton men men.det är sånt man får räkna med.sedan vart de hemma och kolla på tv med älskling.sedan vart de i väg och handla hår färg.

vid fyra kom johan och mamam och hämtade mig.vi åkte till älgstigen och färgade håret på mig.amanda gjorde de så snällt av henne smedans jag ahde hår färgen i så ringde två goa tjejer och pratade med mi de var skönt.

vid sex hade jag sköljt ur håret och märkt att utväxten knappt fått någon färg.men men de får var så tills jag har kommit på hur jag ska göra.sedan vart de att snacka och umgås med min underbar familj

vid halv sju åt vi mat och hade kul.just de jag fick en deser av amanda också.den var jätte god.bara komma på vad de hete men de gör jag inte.maten vart jätte god som johan hade lagat.tcker synd om mama som har ingen känsel i läpp och käk.hennes under läpp är verkligen sväld.hoppas den blir bättre till imorgon.

efetr maten vart de att åka och ta in hästarna.och jag behöver inte säga mera än att bimm sparng med full fart migen hela hagen ocg sprang in i tråden .de gick bra hon skade sig inte som tur var.

just nu sitter jag vid datorn och kollar på någon film med min sjukling.och äta chips och kcola nu.imorgon bitti blir de att åka till sal och kolla på innebandy.blir att sitta i sekitiaratet tror jag.ska bli kul
:)

sovit bra

inatt har jag sovit bra .för att jag sov med min underbara älskling.idag blir de chilla och att ta en promenad i de fina vädret.och så ska jag shoppa åt älsklingen.sedan bär de av till älgstigen för att färga håret.syrran och jag ska färga idag.

sökt jobb

ikväll har jag gjort något som jag aldrig har gjort förut. jag har sökt fyra jobb på romme alpint.tänka om man skulle få jobbet som skidåkare.då skulle man få åka skidor mkt .härligt.hoppas de tycker man verkar intressant.tycker jah har varit riktgt duktig idag.nu blir de tv och sen dusha .hörs!

träffade pappa

idg har jag jobbat vart klar en timme tidigare idag för att jag sprang i alla trappor idag.kändes bra.jenka sov här i natt tur att jag har alla mina underbar vänner,familj och pojkvänn när de är lite jobbigt.vhade jätte kul när jennifer sova här:)

onsdag till torsdag tillbrignade jag med bästa vännen susanne:D min underbar världen är bäst! vi kollade på tv på onsdagen och lade oss sent mot vad jag är van vid och tidigt för henne.på morgonen igår var vi lite sega upp.vi snackade och gjorde i ordning oss tilll intertjuven.sen bar de av till v-ås och kollade runt lite där och så var de interjuven den gick väl okey.sen vart de mera att gå på stan.
på kvällen vart de en rask promenad .skönt.sedan vart de att spela spela spel sedan hem
idag har jag umgås med pappa.vi har tagit en fika på stan och sen vart de hem och snacka och kolla på tv och äta thai.och så har jag tagit hand om min sjuk älskling .och i kväll blir de chilla och ta ahnd om älskling.får se vad som händer ihelgen:) gå en härlig promenadoch ta hand om älskling:) ha de bra!

är hos bästa vännen!

åkte med mamma och amanda ner till sala:) och nu sitter jag hos bästa vännen och snackar.snart ska vi kolla på tv.har pratat med älskling en vända också.vi ska höras när vi ska sova:)

träffa bästa vännen!

igår var jag ner och träffade bästa vännen susanen.vi fikade,spelade och en massa annat .hade jätteroligt.hon är en så underbar person min bästa vän.jag är så lycklig lottad som har henne när jagkänner mig lie nere.vart även att träffa vickan en sväng.
på kvällen pratde jag med min underbar älskling.skönt att höra ifrån honom.
imorse vart de att jobba ahde jobbat klart vid sju så vart hem och dusha och äta frukost då.och messa lite med äslkling.
förmiddagen vart de att kolla påm tv och att träffa angelica.vi gick och tog en salald och snackade.
snart ska jag gå hem och packa för i kväll drar jag till sala och sak gå på tjejkväll med susanne på gallerian och så skajag sova där.sedan blir de att dra till v-ås imorgon:) jobbinterjuv och kolla runt.susanne och jag ska dit hihi:Dnär jag komemr hem imorgon blir de lite styrketräning.
sedan jobba på fredag,städa och laga mat åt älsklingen.
ja hörs på fredag om jag inte komemr över en dator innan:) hoppas jag får jobbet:)

saknar dig!

igår åkte älskling och jobbade fem mil om rättvik.känns tomt utan honom här hemma:( jag är inte van vid att sova utan honom och nu ska jag sova utan honom tre dagar.känns faktiskt jobbigt.och de komemr de var nu ibörjan.men sen komemr de nog lätta lite.jag saknar honom och längtar tills han kommer hem på fredag.jag ska överraska honom med att laga mat:9<3

städar och dunkar musik!

vid elva började jag diska gick väl oey.eftersom jah har plastpåse på vänster handen på grund av skada på handen.sedan vart de att äta nudlar till lunch..måst bli bättre och lag lunch,sen så har jag plockat och håller på att tvättar just nu ska jag avnjuta en kopp te snart.sedan tvätta mera promenad och städa mera .=)

jobbat på tidningarna!

idgar har jag jobbat på tidningarna.fick dela den andra hälften av disrtikt sex idag.delade nästan alla själv bar för att lära mig distriktet.på onsdag kör jag de själv .så jag kommer väl var klar vid halv sju då eller lite senare.de är två som brukar köra de vanligt viss.de gick bar och dela men kände mig tung i andningen så får se vad de är.ser ut och blir fint väder så efter jag har slängt i min första tvätt ska jag ge mig ut på en rask promenad i 30-40 minter.
innan de blir de att städa lite och diska.annars har jag sovit och bar slappat.

bestrong

hej och välkommen till min blogg !:D här kan du läsa om mig och mitt liv!

RSS 2.0