jobbmässa!

idag ska jag på jobbmässa med sussane isala:) ska blir iktigt kul.kanske kan får något sommarjobb.jjag satt igår och försökte att få ihop till ett personligt brev alla arbetgivare skulle kunna få men det gick inte.men som tur hade jag ida och marina som hjälpte mig så nu har jag fått ihop det.stort tack till er tjejer ! ni är bäst!
så nu kan en lungnare maggan åka ner till sala och gå runt och söka jobb:D

Igår kväll latade jag mig oxå.vi åt hemma gjord pizza och drack cola åt chips
idag blir de att diska och ta en joggingvända:innan sala.:)

utgång!

igår var de näst sista dagen på praktiken,igår gick det bra på praktiken.dagen gick snabbt.jag kommer skan att var på coop.jag stor trivs där.tänk att jag snart har varit där i tre månader,

på kvällen åkte älskling,ida och jag till angelica och för krökte.vi hade jätte roligt.vi åt tacos och drack och körde lekar.sedan vart de att åka till kingen.där vi träffade lite folk och snackade och drack så klart.hade jätte roligt ! tack älskling,ida och angelica med flera!

idag har jag bara chilla i fotöljen.har tittat på en ny serie som jag gillar.och så en bra filmen,skulle ha gått ut ikväll men blir inge.för jennifer ha stukat foten.så vi satsar på näsat fredag i ställe.nu blir de att kolla på två och halv men.bra serie!

ha det bra!
 

joggingtur!

idag har jag typ bara iprencipt bara chillat.hur skönt som helst.snacakade med susanne och marina i telefon och betsämt att vi ska ses på torsdag.ska blir ku l att träffa dem .har saknat dem som en tock.var snart en månad sen jag träffade de,så längtar!

annrars har jag lagaat mat och sottit vid FACE.vid fem hämtade vi angelica och åkte hem till oss.arvdi lagade mat och sökte jobb ocj jag tog tvätt stugan och stack ut opå en kort jogingtur på cirka 2 km ,skönt var de kan jag lova!

effter de vart de att äta mat.pomfritt,lövbiff och beanässåsmums!
det var jätte gott.tack älskling,du är så duktig!

sem vart de att kolla på filmoch kolla rint på datorn och snacka.och nu sitter man och chilar lite innnan vi ska gå och lägga oss.imorgon väntar den näst sista veckan på praktiken.sov gott och ha det bra!
 
 
finaste yäntans!<3

chill!

igår vartd e att jobba på tidningarana och det gick jätte bra:D
sedan var jag på praktiken och de gick som vanligt bra.

på kvällen kom jennie och jonte hit och åt taco.gott var de .kul att träffa de när man inte har träffa de på ett tag:D

imorse vat de att jobba på tidningarna.det gick bra.men var ett lång de sista på hennes,ochså var vi och tog ut hästarna.

sen ghar jag sovit och slappat och ätit mat.idag blir de cj´hill och åka och simma med älskling i badhuset.

ikväll blir de antagligen att åka primot på avesta crusingen.ni får ha det bra!t och tråkigt disrtikt men men.sen hjälpte jag även mamma med och tog ut pållarna.

sen har jag sovit och chillat.om någon timme blir de att åka till badhuset och motions simma.kul:) sak simma med älskling.
ikväll blir de antagligen att åka bil på crusingen.

myskväll!

idag har jag varit på praktien.började åtta och skulle sluta tolv.men så vart de inte .sluatde två i stället för att jag kände att jag ville hjälpa till när de fanns så mkt att göra så inte de som jobbad einte skulle gänga med.och det uppskatades kan jag lova:D ett plus poäng till mig.nej då jag trivs så himla bra där så jag hoppas verkligen jag får jobb där:D

efter praktiken vart de dunka musik och sitta på facebook.sedan svart de att städ alite och diska,

på kvällen vart de tat laga hemma gjord pizza med arvid och angelica.och kolal på alvin och gänget tre.filmen var okey och pizza var jätet god.snart blir de att gå och sova.ska upp och jobba i natt,sedan till praktiken.sen på kvällen blir d 4emyskväll med jennie och jonte.,taco och film:D
en bld sen i höstas när vi skulle på jobbintertjuv,snygga vi!<3

nyår!

 
arvid och emmy:D<3
imåndags var de siista dagen på 2012.och det firade vi med att bjuda över härligt folk hem till oss.

vid tio i sju kom emmy,alina och sara hit..vi halv åtta kom lousie och angelica hit också.i körde jag har aldri och några andra roliga öl?drick spel,hade jätte roligt .måste göras om felera gånger!:D<3

vid halv nio kom ida och frida hit också.och började dra igång!"

vid tio började jag fixa mig.lousie lockade mitt hår .det var as fint.sedan smickade jag mig,sedan vart de att snacka och äta chips och dricka.

vid tolv gick vi ner på san för att kolla på fyvekarierna.det var roligt.men allla var typ fulla när vi gick ner som de ska vara på nyår..

tack alla som gjorde detta till mitt bästa nyår ever!<3

 
 

bestrong

hej och välkommen till min blogg !:D här kan du läsa om mig och mitt liv!

RSS 2.0