glad påsk!

idag blir de att vara med lousie och fixa mig.sen hem till johans föräldrar och fira johan och sabina.sen hem till jennifr och fira simone som fyller 20 år!!:D
sen blir de krogen:D

sala

var till sala idag .vart en promenad till krylbo i det fina väder::)
käka en god ciabtta när jag kom till sala .sen vart de en promenad samt en god glass med sussanne:)

när jag´kom till krylbo gick och hälsade på lina.nu på kvällen har jag bara lyssnat på musik och snackat med vänner.nu mys vid tv:)

torsdag

i dag är jätte fint väder igen så blir att gå ner till krylbo för att ta tåget till sala för att umgås med sussanne i några timamar sen hem:)
har sökt jobb nu på morgen och de ka bli gott med fruksot nu inna promenaden! hör sen ikväll!

onsdag

igår vart de att gymma och gå på sin första thaimassage med angelica,det var riktigt skönt med hela kroppsmassage:D'

idag hade man avslutning med gruppen på kursen.vi fick mat av kursledarena samt körde trävlingar trevligt.efter kursen vart de gå på stan med lina och shoopa lite,sen hem en vända och fixa lite.sen möta jag upp lina och tog en promenad hem till henne och fikade och saknade,

nu på kvällen blir de att chilla med älskling.vi har ätit god mat taco.imorgon bir de sala en vända till sussanne:D sen hem och kanske träffa losuie,på fredag blir de att födesdagsfirande samt utgång.lördag hem till svärfar,svärmor och till mamma.pappa kommer på söndag och på måndag funderar jag att bjuda arvid,amanda,jennifer,pappa och emil på påskmat:) sak bli en trevlig helg!

fin dag!

igår vart de att gå på stan och shoppa med angelica och charro.samt att vi tog en sallad.sen gick jag och charro på min kurs.sen vart de hem och fixa lite ärenden.

på kvällen gymmade jag,angelica och caharo en vända.sen drog vi till krylbo och färgade charros hår svart.hon vart jätte fin.sen vart de att åka till mörklinta och lämna charro.älskling kom och hämtade oss:)
idag blir de att gå och möte och få hjälp med personligt brev med mera.sen ska jag träffade saknade simone över en lunch,.senare på eftermiddagen ska jag träffa min vän lina ,sen blir de tvätta och kanske träna en vända.

toppen helg !

Fredags kväll vart de att supa hemma med Anton, charro , Angelica och älskling :) hade super kul ;),drack och lyssnade på bra musik .samna sak lördag kväll men tog de lungt.idag blir de slappa och träna .hörs senare !

Sala!

Igår vart de att äta sab med älskling och lina ,mums! Sen vart de till stallet och rida bebis och natta hästarNamys :)
Idag har jag varit på kurs samt fixat annan .vart även en joggingtur och en varm dush innan man tog bussen till Krylbo.nu ska jag kliva på tåget till Sala .hörs!

Falun!

Nu sitter jag och lina på bussen till Falun.gör Lina sällskap till barnmorskan.sen blir de Borlänge och stallet!:)

tisdag

Vart att fika med Angelica på förmiddagen:) sen söka jobb och kurs .

springtur!

Nu på kvällen vart de att ta en springtur:) det var skönt ! Nu ska man börja springa lite mera än vad man brukar har nämligen bestämt med pappa att vi ska springa Lidingösloppet så de är dax att börja träna löpning mera.det.är ett bra mål eftersom jag älskar att springa! Kanske blir någon tävling innan . För Lidingö är i september så de är möjligt:)

inskriven!

Vart att hälsa på Lina och ta en kopp te och snacka ,trevligt!
Och nu har jag skrivit in på körskolan. Snart så ska man ut på vägarna och fixa körkortet så fort de går! Glad tjej

hos Angelica!

Tog bussen ner till Krylbo .vart att gå till Angelica och louise och fika snart blir de att gå till körskolan och skriva in sig! Sen hem och träna !

toppen helg!

ifredag vart de att för drick med älskling,anton och jennifer.sen vart de krogen med jennifer och angelica vi möte massa trevligt folk! och vi dansade mkt:D en toppen kväll!

på lördagen vart de åka ner bil samt åka till mörklinta och sala.sen vart de till avesta och fixade sig.drog till västerås och kollade på natt bio på die hard fyra,grym film.vi åt sab oxå mums! sen kollade vi på datorn på nya falk filmen.den var grymt bra.

igår vart de att sova längre och att diska och slöa hela dagen.sen vart de ut och jogga en vända på kvällen .och sen på kvällen kom lousie över:D

EN TOPPEN HELG har jag haft och tack alla mina unerbara vänner som gjorde den möjlig!
saknar mina pinglor i sala!! hoppas jag får träffa de snart!

mys kväll med tjejerna!<3

igår eftermiddag vart de att söka lite jobb,lyssna på musik och prata med folk i telefon:)

på kvällen fikade jag med älskling¨på 50 talscaftet,mys! efter de åkte jag till sala och mötte upp min tre pinglor.vi gick till rhodos och åt gott.deras kebabpizza är super god:Dkvällen bjöd på många skratt!:Dtack för en toppen kvälll !!
sov hos sussanne till idag.tog sju tåget hem-åt en god fruksot på tåget.
nu är jag hemma en vända för att hämta uppgiften till idag på kursen bland annat.sen blir de kurs och informations möte:D

badat!

på eftermiddagen vart de att chilla och lyssna på musik samt att vika tvätt och diska.även pratat med bästa sussanne idag i telefon alltid lika trevlig!<3

kommer nyligen hem från affärn.varit och handlat efter att ha varit och motion simma.det var skönt att simma måste jag säga! längtar tills på torsdag då de ser ut som att de blir att simma igen.snart ska jag äta älsklingen står och lagar mat,mums!
trevlig kväll!

lyckad dag!

igår var en sundan dag man helst vill skulle slluta när som helst.men var på gymmet igår på första grupp träningen ör i år och dansade zumba.den var jätte roligt men jobbigt också skönt att känna träningsvärken idag,
 
idag har de varit en bra dag.vi gjorde klart klartläggning av företagen.vilket är bra!
idag var jag förbi och frågade på johannsons cafe och frågade om jag fick praktisera där vilket jag fick göra.börjar deär efter påsk och sen kör till valborg.sak blir riktigt roligt:D
 
senare idag blir de att åka till badhuset och bada med älskling.ska blir kul var ett tag sedan nu.
imorgon blir de sala till och umgås med 3 av min aunderbar änglar:D ska sova hos sussanne oxå.längtar!!

söndag:)

igår hade min 20 års hade roligt lyssnat på musik,skrattade och ahde roligt!
idag har jag betsämt mig för en chilldag med lite måsten,ska tvätta ganska mkt samt städa av lite sen igår.snart ska jag bestämma mig vad jag ska käka till lunch.men först ska jag kolla om jag hittar något mer intressan jobb att söka.jag har redan sökt ett idag:)

botten upp!

igår kom pappa.vart kina med han ,arvid och jenka,mys! fick även nya joggingskor av pappa testade de idag funkade toppen:D var kul att träffa pappa :)

nu sitter charro,arvid och jag och dricker och lyssnar på musik.väntar på att folk ska komma.som jag har längtat på denna kväll!!! min 20 års fest!nu kör vi:D HA DET BRA SÅ LÄNGE!

underbart väder!

igår vi som sagt på jobb mässa med kursen.gjorde sällskap med lina och linda på mässan.vi vart där cirka en timme sen var vi klara typ.sen skulle vi äta och gå till mc dolnad någon sa att de var när ditt mc dolnads de var cirka tre kilometer dit.så vi gick in till centrum för att äta mums! sen traskade vi tillbaka också.det var underbart väder så de var inga problem alls:D sökte ialla fall några jobb och det känns bra:)

idag var jag ut på morgen och joggade en vända skönt.sen vart de iväg på en kartläggning som inte vart den av .sen vart de till biblan och umgås med de andra på kursen hade as kul som vanligt.sen vart de till brandsation för en kartläggning var jätte roligt.sen hem en vända med ida.sen gick vi ner till stan och åt god mat och snackade,trevligt# nu blir de att diska lite.om en tmindre än en timme kommer min sakade pappa hit !:D

IMORGON BLIR DE FEST !!

mot v-ås!

igår vart de att gå på kursen och lära sig om hur en arbetsgivare tänker när de anställer folk och kllar på interjuv med mera.

eter kursen träffade jag angelica vi gick och lunchade på la rose.de har jätet god kyckling och pasat där,rekomderas att prövas:D sen vart de en vänd på stan .

på kvällkvisten vart de en joggingrunda.sen kom tessan och jesper över trevligt:D

idag blir de v-ås med kursen .ska på jobbmässa:Dikväl blir de simma:)

onsdag!

igår vart de att gå till höjden och höra om hjälpen man kan få där.,var där med kursen.efter de så lunchade jag ihop med alica.åt tahi hur gott som helst:D sen vart de att köpa sig en kopp varm chocklad,mums!

efter luch och ärende så vart de att söka vå jobb samt att chilla till musik.

på kvällen vart de att fika med älskling på shell.de har jätte goda browie med polka strössel på:D mums !

sen vart de tv samt diska.idag blir de kurs halva dagen med att få lära sig om hur arbtesgivare tänker.ska bli intressant:d

efter kursen blir de hem och jogga i de fina vädret samt tvätta och städa lite.ikväll kommer tessan och jesper över och fikat ska bli riktigt kul:D

tisdag

igår på kursen fick vi lära oss lite om hu de är att ha snabba interjuver.kan säg att man hade kul men det var jobbigt:)

sen vart de chilla efter kursen åkte med angelica hem till henne och fikade:) snackade och hade trevligt!

kom hem vid kvart i sex så vid sex vart de en promenad skönt:D sen vart de att äta paj ät plugga körkorts teori:D

snart ska jag gå mot höjden för att gå på kursen sen blir de att gå på två studie besök.sen hem och fixa lite:D

BRA födelsedag!

på eftermiddagen kom mamma,jenka,simon och johan hit och firade mig.åt amnadas goda bakverk som hon bakade i fredags.tack syrran!
är jätte nöjd med mina paket :D<3
jogging turen gick okey idag,känner av för att sprang med bruddar .det är barmark med grus eller så är de hallt .men men.annars var de skönt att få komma ut på en runda.

åt god mat på kvällen oxå karre och pottis med mera,mums.annars nu på kvällen så har jag försökt att leta fakta om olika företag medn det har gått upp och ner .snat sak jag sova så jag orkar upp och springa en vända.sen till kursen och träffa angelica tror jag,.
god natt på er!!
bjuder på denna sen i tordgas!

20 -år!

idag fyller jag tjugo år och de har jag firat med tacokväll med bästat tjejerna i sala och krogen och i går en bra utgång med älskling och angelica<3

snart ska jag gå och sova.sen blir de besök av familjen samt träna:D<3

v-ås!

igår var jag som sagt till v-ås med louie,linnea och tobbe.losiue och jag satt och skrattdde hela vägen hem från v-ås på bilder på mig och en massa annat.kul var de<3

jag köpte med mig lite saker ifrån ikea bland annat en ny filt, hängarare med mera.vi åt på max så de vart en lyxshake till efterrätt så sjuktgoda.

nu på morgonen vart de en jogging runda,skönt!snart ska jag be ge mig till kursen sen blir de att färga håret samt till kusinen och gratta henne.sen till sala en vända och sen hitta på något kul:)bilder från igår kommer senare

bestrong

hej och välkommen till min blogg !:D här kan du läsa om mig och mitt liv!

RSS 2.0