tio saker om mig!

jag tänkte berätta tio saker inte så många vet om mig eller vem vet ingen kansek vet de om mig;)

1.vem som helst får inte krama mig egentligen inte krama mig men jag vet inte vaför de är så så är de.de som får krama mig de är folk jag älskar och gillar .

2:när jag var liten ville jag blir sångerska.hahha tur att man har insett att de aldrig kommer ske.

3:jag har ganska blyg när jag börjar lära känna nya månniskor och ibland i vissa sitvationer.

4:jag blir torr ögd om jag går i närheten av lök även fast de är en annan som hackar löken

5: man kan inte hålla om mina ben när jag sover då får jag panik.

6:jag har alltid velat att haft små lockigt hår

7:jag behöver inte vara full för att dansa på krogen eller fester

8:när jag är själv hemma spelar jag hög musik ,sjunger med och då mår jag toppen plus att jag dansar runt.
kom på en sak ni får fråga för att få reda på mera:D

stockholm!

i fredag åkte älskling och jag till stockholm.vi checkade in på hotellet vid åtta tiden .ett mysigt hotell som ligger i bromma.
på kvällen åkte vi in till segertorget och möte upp isabell och phillip man inte har träffas sen arvids stundent.vi gick till en klubb och var där ett tag var ingen klubb för mig.sen drog vi i väg till eb bar med biljard.det var roligt att spela biljard.trevligt sällskap:D kom tillbaka till hotellet vid tre.

på lördag morgonen åt vi god hotell fruksot.på förmiddgen åkte vill till natruhistroriska och cosvanova .museumet var okey.och på cosvanoma såg vi filmen born to be wild.den var as bra.handlade om två kvinnor som tog hand om elfanter och scinpaser som håller på att bli utrottade.en se värd film.
sen på eftermiddagen vart de att äta en god fika på t-centealen.sen mot hotelll och chilla en stund.vid sju åkte vi in till stan och kollade käkade kina mat.den var okey .
sen tänkte vi gå på en komikershow men den var slut såld så vi gick till hard rock cafe och lyssnade på bra musik .och så drack jag de godaste drinkarna jag någinsin har drucikt.sex on the bach and raspberry and leomede to the for! som jag och sussanne säger om en glas.vid tolv var vi tillbaka till hotellet och jag kände av min förlylning ganska mkt.

på söndagen åt vi go fruksot igen och slappade vid tv:D checkade vi ut:)vi åkte till vasamuseumet men där var de stängt så vi åkte till armemuseumet i stället de var faktiskt jätte intressant tyckte jag.vart även en fika där.juset sen vart de en snabb tur på gallerian.och då vart de att köra vårjacka.fick den av min underbara älskling:D var hemma vid åtta i går kväll.svärmor skjusade oss i från tåget hon är underbar hon:D en underbar helg med älskling!<3

igår kväll fick jag feber och har haft de idag men den har gått bort nu men är jätte förkyld men tur att febern vara borta imorgon är de sista dagen på praktiken.imorgon är de valborg så då blir de sala .ska åka bil,grilla och träffa massor av folk!" me de bästa är att jag ska gå med dem bästa:D <3
nu ska jag vila mera så jag orkar med morgondagen:)
ha det bra:)

solen skinner!

vaknade imorse av ett sms men men.har bara suttit vid datorn för att lyssna på musik och försökt och kommit fram till om jag vill byta praktik eller inte.vi får se ska höra på ett ställe idag.
idag på schemat står de gå en vända på lna på stan,ta en fika med angelica och fixa praktik om de går.sen ska jag tvätta och städa lite samt packa inför helgen och färga mitt hår.jag tänkte att jag ska ut och jogga en vända efter jag har träffat tjejerna.
just kom och tänka på att fan vad folk har osikter om justine Bieber .många hatar honom,många kritiserar honom.snälla människor låt han vara.han är en duktig popsångare och har köpa sig till de.har skrivit sin egna musik och allt.ja jag är gansk irriterad idag.

dåligt väder!

idag har jag jobbat toll fem istället för fyra.det var ganska skönt att jobba så men har lite ont i fötterna efter dagens jobb:D nu på kvällen har jag slappat hårt och lagat mat bland annat.snar blir de envram och skön dusha :)
imorgon blir de att städa,tvätta,fixa praktik med mera :)längtar så jag spriker till på fredaf! skönt med en minisemster med älskling!.D

pormenad snart!

vi skulle ha åkte och badadat men de blir för sent för de älskling fick jobba över så de ser ut som de får bli på tisdag eller onsdag i stället:D
snart sla jag ut och gå med jennifer ska bli skönt!
imorgon blir de att ha praktikt samt tvätta lite:D

skön helg!

ifredag åkte jag till sala för att umgås med två av dem bästa(susanne och marina).vi hade en myskväll .gick och åt god mat på lijas samt kollade på en svensk film som var okey men inte bra och fettade oss:Dsussane och jag kom isäng vid halv fyra.

på lördagen vart de att spendera dagen ihop med marina .vi gick på stan.promendérade med hunder och gick och hälsade på zello.en skön dag i de sköna vädret

på kvällen åkte arvid och jag till jennie och jonte .där vi åt taco med jennie,jonte,emmy och anton.hade hur trevligt som helst.vi spelade gitur hero och kollade på film bland annat,.

söndagen spenderade jag med losiue.vi bakade och snackade och fikade.många skatt bjöd denna dag som hela helgen betsått av!!
på kvällen vart de en jogging och gå tur hem skönt i de fina vädret:)

idag har jag varit på praktiken som vanligt.ska snart börja städa lite .sen blir de att SIMMAmed älskling:D <3

kan inte sova

Igår var de en stressig dag på praktiken:) men kul va de!på kvällen var jag med två av de bästa! Sussanne och marina :) vi kollade på film och käkade chips mys ! Jag och Susanne somnade halv fyra vakna sju .ligger och väntar på att sus ska vakna så fördriver tiden med bloggen

jag vet hur jag ska nå dit!

idag har jag varit på praktiken för första gången denna veckan.den var ganksa lungt på förmiddagen.högre tempo på eftemiddagen:) hade kul som vanligt! och jag älskar personalen:D

har inskaffat en ny t-shirt och ett par nya jeans:) när jag kom hem chillade jag vid datorn.har nyligen vartit ute på en jogging och gå tur.som rubriken säger jag vet hur jag sak nå mitt mål jag ska träna med min erfarenhet.det kommer bli massao av promenader samt joggingturer med gång för att bygga kondition samt gå ner i vikt:D sen kommer jag fixa med min pilctos boll:9

underbar våren

idag är det sol ute och varmtute:D VÅREN ÄR VERKLIGEN HÄR!

idag har jag sökt jobb som de står på programmet idag:) sen vid lunch åkte jag till angelica och åt en god sallad från veniza.sen tog vi en promenad in till stan i det fina vädret,underbart! såg årets första tusseloago:D

vart att gå till corner och dricka en frappe.den var super god:D sen vart de en vända på stan också :) köpte hem en t-shirt från hm den var as skön och den passade mig tyckte jag själv så köpte den!

snart blir de att tvätta och fixa lite hemma:) och i kväll ska vi boka hotell och planera lite till resan näsat helg:) vi ska åka till stor stan jag ochälskling som jag har längtat och längtar!!!nu ska de äntligen bli av:D

älskar vädret

har sett att solen har skinnit hela dagen! kan det vara så att våren verkligen kommer nu :D vad glad jag blir i såna fall:D
kollade tempen för någon timme sen och hade iingen feber nu :´) hoppas på de! isåna fall blir de att söka jobb imorgon och baka med bästis:)och sen blir de de praktiken på tordag:D som de ser ut

forstätt sjuk!

jag hatar att vaar sjuk.visst är bättre idag känner inte av halsen lycka mkt.men hur är de annars inte bra.helt slut,känner mig febrig huvudvärk med mera jaja.orkar prata så har pratat med två stycken änglar idag,tack för ni finns mina älskade pinglor<3

sjuk:(

igår kväll började jag känna mig feberig och vilket jag är nu också plus att jag har svårt att svälja och kan knappt prata.inte de.så nu ska jag krya ner i sängen efter att försäkringskassabn har rinigt upp.var inte lätt att få tag på dem.ni få ha det så bra så länge .nu ska jag försöka bli frisk i alal fall.

hälla!

i fredag vart de att umgås med angelica äta lite chips och kolla på film.vid tio kom grabbarna och hämtade oss med american.kolla att åka americare.vi åkte och skjusade folk.det var roligt.
på lördagen slappade jag.på kvällen åkte älskling och jag ner ttill hälla där vi träffade en massa trevligt folk:Ddet var kul.
synd bara att förkylning har gått över till att de känns ännu mera som att lungorna ska hoppa ur.och idag har jag ingen röst knappt,så blir att åka ner till sala och vara så tyst som mäjligt,ska ner och träffa sussanne:D har sanknat henne så:) fundedrar på att träffa marina en vända också.ha det bar så länge nu1

kolla in detta !

torsdag!

igår vart de att åka hem till angelica som sagt :) hade jätte roligt som vanligt! sen vart de att åka til lina också.de var jätte roligt de med.
på kvällen kollade jag på sverigies mästerkock.jag satt och var spänd hela pogrammet.men sen vart de rätt segrare tyckte jag::Digår höll jag på att tappa rösetn för förkylningen.
idag är förkylningen jätte lite bättre .jag orkar ju i alla fall gå till praktiken och vara social.
ikväll blir d ehem och chilla och fixa lite med tvätt och sånt.ha det bra nu!

går framåt

undre förmiddagen har jag sökt några jobb blir att söka något mer.synd bara att jag känner av förkylningen så mkt .öm i kroppen,ont i huvudet ,snorig.hoppas man bara inte får feber.blir och åka till bästa vännen sen och lina:) sen hem och vila:)

solig onsdag!

i veckan har man varit på praktiken .det går bra tycker jag väl.det roligaste är att stå i kassan ttycker jag .disken är också rolig.
imåndags efter praktiken vart de att slappa och att äta god mat som arvid och anton har lagat.plus att jag kollade på roligt klipp.
igår vart de att slappa samt gåe en promenad runt dalälven med jennifer mys.
idag blir de att söka jobb och blir lite piggare.har gått och blivit små förklykd.ska åka en vända till min bästa vän idag och äta glass och mysa.ska även gå en promenad med lina,sen blir de att lägga sig tidigt så man orkar upp till prkatike imorgon;)

måndag!

idag har jag varit på praktiken och lärt mig ännu mera de ar bra.stor trivs.har tänkt att söka sommarjobb där,nu blir de att söka lite jobb och städa av balkongen så man kan köpa möbler så om man kan sitta ute nu i vår:D kanske blir att bada vi får se:)

toppen helg!

i fredags vart de att gå på krogen med älskling:D vi träffade på cissi och hennes kompisar på krogen och en massa andra trevliga folk.det spelades bra musik också,trevlig kväll:D

igår vart de att slappa på dagen samt städa lite.de måste man ju också göra.vid fem tåg jag tåget ner till sala för att ha tjejkväll med sussanne,marina och cissi.vi gick och bowlade.det var kul som barar den.sen åkte vi hem hit och lagade tacos samt spelade spel och kollad epå roliga klipp.gick och la oss fyra .var uppe innan elva ahde tvättstugan idag.så idag har man tvättat och umgås med minja primmadonor och älskling:D
ikväll blir de att chilla och äta god mat.ska försöka träna idag också.ha de så bra så länge hej!:D

undrebara torsdag!

idag har jag var de andra dagen på praktiken de gick bra.hade jätte roligt hela dagen.har börja lärt mig kassan och de går bra.de har jag också fått beröm för:D glad tjej :) som taggar inför träning i kväll!

underbart väder!

i går hade jag min första dag på praktiken som ni vet .jag trivs jätte bra och hur roligt som helst.längtar till imorgon när jag sak dit igen:D

efter praktiken var jag jätte trött i benna så gick hem och vilade någon timme och spelade musik:) härligt ! sedan vart de att ut och jogga i det underbara väder de var skönt och gick okey.efter de åkte jag hem och åt god mat .sen vart de att tvätta och slöa.

idag sak ajg till bulle för en fruksot med ida som fyller 20 år dag.grattis gumma! sen blir de sala några timmar med sussanne´:)sen blir de hem och söka lite mera job har hunnit kommit igång.

hemma på lunchen!

det är underbart värder ute idag igen och våren är på väg.blir en springtur i kväll:D
just nu sitter jag hemma och lyssnar på musik för sommaren och ska äta god lunch.halv dagen på praktiken har gått kan man säga ha de har varit fullrulle i princip hela förmiddagen och det har gått bra och perosnalen är underbar.får se vad eftemiddagen har att bjuda på .) ha de bra så länge nu ska jag äta!!

våren är snart här!

solen har skinnit mycket i vecka och varit plus grader.snart kommer de saknade våren,i love it! hoppas de bara inte är en sån vår med för mycket pollen bara,känner ju av lite.
nu när våren kommer kommer de bli många promenader och springturer! ska bli så skönt.nu blir de snart kommer sommaren också:DD

nu på eftermiddagen blev de en promenad i solen i ciirka en timme med pappa:) sen tv-titattade.har letat lite jobb också.ikväll blir de chilla och ladda upp inför morondagen .ska pröva ju på en ny praktik.hoppas de går bra .är så nervös att jag sprikcker,men spännade samtidigt!

annan dag påsk!

har nyss varit och ätit thai med amanda,pappa,jennifer och emil.maten var jätte god och bland de bäsat sällskapet man kan ha:D nu blir de och funderar om jag och pappa ska åka ner till sala vid fem och kolla på elitseriematch!:)

påsk helgen:)

i fredags var vi och firade johan och sabina.åt god smörgåstårta.sen vart de att åka till jennifer i jularbo och äta god mat och umgås och fira simone.senare på kvällen åkte vi till seil och hälsade på.hade riktigt kul.
vid elva gick vi till krogen på vägen dit möte vi upp arvid,bea och anton.det var mycket folk på krogen.så mkt att de inte släppte in folk mer efter kvart i ett någo gång.på dagen träffade jag bäsat losie också.

på lördagen vart de att pka ner till sväföraldrarna i mörklinta och äta god påsk mat.var jätte trevligt,vid fyra åkte vi till mamma och åt god mat .vart kvar där och kollade på tv och åt godis också.sen gick vi hem i kylan.

igår vart de att chilla hemma kolla på tv med älskling,gick och möte upp pappa när han kom med tåget och gick ifrån krylbo.på kvällen vart de mera tv titade.samt att anglica kom över och vi lagade mat,mys!

nu är det måndag och om cirka 40 minuter kommer syskonen hit.syskondag med pappa.blir att bowla och äta.imorgon börjar jag praktiken oxå sak blir skoj men är även jätte nervös hur de sak gå.

bestrong

hej och välkommen till min blogg !:D här kan du läsa om mig och mitt liv!

RSS 2.0