barndom!

  • har varit på praktike i 4 timmar idag och jobbat.har gått bra.
    när jag kom hem för någon timme sen så vart de att laga lunch .annars har jag bara lyssnat på bra musik !
    och så har jag lyssnt på musik som påminne en om barndommen.

    jag var nämligen ett jätte stort fan av aqua när jag var lite .
  • här kommer en låt med dem.

hemma!

idag har jag varit på praktiken .dagen har gått segt mellan åt och mellan åt snabbt.idag var cissi på praktike så vi jobbade eftermiddagen ihop.kul som vanligt och mycket snack.

när jag var på väg ringde jag mi sakande susanne och pratde.har nyligen ätit lite mat.idag blir de att städa.
ha det bra!

helgen !

i fredgas kväll vart de att käka thai med petterson,bea,arvid och anton.och sen vart de att bara börja dricka.efter någon timme kom ida och ida.trevligt trevlig.
 

vid tio satack vi till krogen.vi slapp betala inträda lite skönt faktiskt.vi satt oss och snackde och tog en drinh .jag var ganska så full så var tvungen att gå hem vid tolv.tråkigt men bättre tt gå hem i tid en inte,

på lördagen kväll vart de att hämta vicka i sala och hämta angelica i krylbo.då så vi åkte hem till oss och lagade taco.vid nio kom petterson och gjorde oss sällskap.
vid tio kom anton och anton med flera förbi en vända kul.

vid kvart i elva åkte vi till alina och festade.hade jätte roligt och trevligt!:D
på söndagen vart de att chilla lite och sova ut.på efetrmiddagen körde vi hem vickan.och jag träffade susanne en vända medans emmy och arvid hämtade soffan.

trevlig pratstund med susanne .vi gick en härlig promenad undertidien.

vid fem gick jag till emmy för att äta mat och umgås och hälpa till med soffan.trevligt!

igår tränade jag för fösat gången på över en vecka för att jag har vait förklyld.kan säga att de vars skönt at komma ut och jogga en vända.kan säga att det satt fint med en julskinkmacka och te efter runda.

idag vart de att gå på ett mage och ryggpass på gymmet grymt skönt var de.men imorgon ska jag vila eftersom man kan ju inte träna hur många dagar som helst i rad när man har varit sjuk.

annrs i kväll har jag bara slappat och diska lite.men känns skönt.ska chilla resten av kvällen och snacka med älskling en vända.jag saknar honom!

imorgon blir de tat gå till praktiken och stor städa hemma.
älskar denna bild!


ha det bra!

piggare

igår vart de att sova lite på dagen annars vilade jag bara och kollade på tv.kollade även på ett avsnitt av karate fylla .är så jävla bra program och roligt är det tycker jag.

idag vakande jag jag med at ha ont i magen och förkyld men kan sägaförkylning har blivit bättre. så jag gick till praktiken och jobbade i fyra timmar som jag ska göra på torsdagar.det gick väl som vanligt idag.kände mig pigg hela tiden.kände bara att på slutet vart jag hungrig så jag köpe med spaggetti och köttfärsås hem och körde i mikron.det är en av mina favorit rätter,

sen jag kom hem har jag inte gjort så mkt.har mesta slappat och lyssnat på musik.snackade med marina när jag gick hem också.

idag har jag väl tänkt och städa de sista innan arvid kommer hem.gud vad jag längtar till ikväll då kommer han.så som jag har saknat honom.

ska väl söka något jobb också har jag väl tänkt.annrs så ska jag inte träna innebandy ikväll eftersom jag fortfarande är förklyld.min mage gör bara ont för att jag går och är orolig,viktigare att jag orkar med enhetsig dag imorgon på praktiken.och på kvällen blir de utgång och kolla på dansa puasa.ska gå ut med arvid,anton och angelica än så länge.hoppas jennifer hänger med också längtar,synd att susanne inte kunde komma.

trip till östersund:D

åkte till östersund i fredags med arvid,jennifer och angelica för att hälsa på simone och sanna.det tog sex timmar att åka tid en lång bilresa.hade super kul

när vi kom fram till östersund checkade arvid och jag in på hotellet.sedan vart hem till simone och börja dricka.sedan drog vi ut på krogen.de var jätte kul på krogen.det spelade bra musik i alla de tre rummen som fanns,härligt.

på lördag på förmiddagen kåg jag och arvid och bar chilla uppe på hotell rummet.skönt.det var ett jätte mysigt hotell.vi åt god hotell fruksot också,

påeftermiddagen åkte vi till simoen och lagade tacos.och på kvällen vart de bio breaking dawn part 2.den var bra.

idag åkte vi hem vid sju på morgonen och var hemma vid ett.sedan vart de ner till mörklinta och fika med emmy och helena.och gunilla kok efetr någon timme också.

ja nu på kvällen har jag diska lite ,packat arvids väsak till imorgon och håller på och tvättar.arvid lagar massor av mat han.senare ikväll blir de dusah och mysa med arvid och sova en natt med han innan han åker bort några dagar igen:(.D

måndag

igår vart de att spela match på säter .vi vann med 11-0.:D starkt jobbat tjejer!

dag vart de att gå till praktiken.det gick okey.sedan vart de hem och söak några jobb.
vid sex gick jag till innebandyträningen.träningen var kul som vanligt och det gick okey på träningen.orkar inte blogg just nu men ska bli bättee på dig!
nu måst jag sova god natt:)

lyssna på läkarena

idag har jag varit på praktiken det gich bra som vanligt.timmarna gick fort som vanligt,jag och cissi jobbade i hop hela dagen och hade jätte kul som vanligt,
jag ringde vc idag och dem sa att jag har någon form av förkylning som ligger och spökar som ger olika symtop på huvudvärk och tötthet och så att jag trycker för dåligt .så de tyckte inte jag skulle hård träna de närmaste dagarna bara ta det lungt.
så i kväll blir de en promenad med vännerna jennifre och angelica och så ka jag diska och söka två jobb har jag tänkt:)

ont i magen!

har inte orkat bloggat på någon dag nu.men nu är det dax igen,igår var jag på innebnadyträning.den gick okey.det värsta var att jag ahde jätte ont i huvudet vilket jag har haft halva natten också.och i morse vaknde jag och hade jätte ont i magen.så vid luch ringde jag till sjukrådgivningen och pratade och de sa att det antaligen är magatar.kul.så imorgon blir blir de att hämta ut recept på läkelmedel och pröva de inågra dagar.de sa att jag inte får träna nå hårt bara lättaer motion.så jag tänkte jag går på funiktionellaträning passet på gymmet.det är mest bara styrka och är väl inte hårt tänkte jag.snarare hade jag fel.det var kul men jobbigt och nu efetr har jag jätte ont.är huvudet dumt får kroppen lida.så nu har jag betsämt mig för att lättare motion är promenader och så ska jag vila.så blir inge innebandy något mera denna vecka..snart sak jag praa med älskling sedna blir dte mys vid tv:)

städ!

idag regnar det ute vilket gör att jag känner att jag vill vara inne.idag blir det att städa,tvätta och diska.vart lite stökigt efter fredagens bravder, annars blir det bara att chilla också.är ganska trött i kroppen kan man säga men känner inte av förklylningen längre .får se hur jag känner mig imorgon kanske kan träna innebandy hoppas.

bio!

igår gick jag på bio med älskling,simone,angelicia,sanna och jennifer.
bio var jätte bra och spännade.men var hemskt i mellan åt tycktte jag.
den är se värd .

filmen heter savages,här kan ni kolla på trailern:)
http://www.youtube.com/watch?v=KC2zbOwbeEs

sala

igår vart det ner till sala och träffa susanne.skarttade och ahde kul som vanligt.vi gick ut till srf och kollade.jag hälsade på min underbar zello.myste och borstade han och så.

sedan vart d eatt gå int till stan igen .gick hem till susanne och snackade och så komc cissi.vi gick till liljas och de åt.
sen åkte jag hem vid fem när älskling kom och hämtade mig,

utgång!

igår var jag sopå praktiken som valigt.dte gick upp och ner igår med hur det gick.kan säga att jag var trött i kroppen och kände förkylningen som sitter på luftvägarna.så vart ganska trött.

på lunchen träffade jag pappa och jenka .vi gick till thai och åt mat.det var riktigt mysigt och trevligt.

efter jobbet gick jag och pappa hem till mig för att kolla på tv och snacka.trevligt,

vid sex kom älsklingen hem.då skjusade vi ner pappa till station.joppas han kommer upp snart igen,saknar honom redan.

vid åtta kom simone,sanna,angelica och jennifer hit.vi börjde för supa.sen vart de krogen.möte på jeccia på krogen.kvällen var jätte rolig och bjöd på många skratt.tack älskling och tjejer för en toppen kväll!

idag blir de att åka ner till sala med emmy och helena.tänkte fråga emmy om jag kan få se lägenheten.

sen blir det att träffa bästa susanne.hon bad mig igår att bestämma vad vi skulle i göra idag.först tänkte jag äta .sedan gå eller kanske cykla ut till srf saknar min zello,

ikväll blir dlir det bio med mina underbara brudar från igår:d<3

så går jonbb sökandet!

nu har jag typ suttit och lyssnat på musik i flera timmat läst bloggat och funderar mkt och plus har jag sökt tre jobb :) det är bra .bättre än förra veckan.nu blir det att äta mat.sedan tagga till träningen!
hoppas jag träffar sussanne en vända på lördag:) det har gått en vecka nu :) så lång tid får de inte ta

chill!

nu har man chillat ett tag skönt.nu dax att göra nytta som förut idag.jobbat,städat,lämnat viktigt papper på arbetsförmedlingen och träffat vänner.nu har man chillat ett tag så dax att söka jobb och lite annat.taggar till träningen ikväll också!
älskling kommer hem i ikväll :D

veckan!

i tisdags vart de att gå på afrodans på gymmetmed jennifer b. det var kul och roligt som vanligt.sedan kom kvällen kom jenka hit och hade chillkväll med mig och sov här härligt,

igår vart de att var på praktiken.och så vart de innebandy teorie med laget och träning.träningen gick bra.sedan vart d ehem och chilla med jenka.

idag har jag varit på praktiken i fyra trimmar och sedan har jag träffat simone ,jennifer och sanna.vi gick åt på ett hamburge ställe, vart riktig god mat där.vi skrattade och hade roligt.vi planerad helgen också.ser ut att li ut gång i morgon jippi!
nu blir det att söaka jobb och chilla till träningen börjar.

simone och jennifer på bilden!:D<3
LOVE YOU BITCHES !<3




bestrong

hej och välkommen till min blogg !:D här kan du läsa om mig och mitt liv!

RSS 2.0